SocieteitAanDeMaas2

2019 IndoorHet is inmiddels een vaste training in het wedstrijdprogramma: de indoortraining. Zeven jaar geleden vond de start plaats van de training onder leiding van onder andere Herman Wilton, Annick Taselaar en Caroline Boelen. Het begon indertijd met de wedstrijdroeiers, maar enige tijd later vonden maasjeugdleden ook de weg naar de indoortraining. Intussen zeker niet meer weg te denken zijn ook de veteranen die zich onder bezielende leiding van Herman Wilton in het zweet werken. Inmiddels wordt de indoortraining steeds professioneler en wordt er continu gezocht naar verdere verbeteringen.

Het zijn juist de oefeningen op het land die zorgen voor een betere techniek in de boot. Zonder een goede core-stabiliteit is het lastig om een boot hard te laten varen. Zonder een goede indoor-/krachttraining is het dan ook onmogelijk om technisch te verbeteren in de boot. Daarnaast fungeert een dergelijke training als blessurepreventie. De kracht van de indoortraining is dat zowel beginners en WK-sporters zichzelf er altijd kunnen verbeteren. Als de tijdsduur van de oefening 60 seconden bedraagt, kan ieder individu variëren in aantal herhalingen of het gewicht (indien de oefening met méér gewicht uitgevoerd wordt dan het lichaamsgewicht). Maar, dit geldt ook bij de krachttraining: wanneer 12 herhalingen worden uitgevoerd bij een oefening, kan er gevarieerd worden in gewicht om zodoende de intensiteit van de training te bepalen. Op deze manieren wordt de training intensiever of kan de training ook juist een hersteltraining zijn met focus op uitvoering.

Geef je op voor de training!!
Deze start dinsdag 5 november 2019 en duurt tot en met 25 februari 2020. Op alle dinsdagen vindt deze training plaats, onder leiding van Herman Wilton, in de gymzaal aan de Pergolesilaan. In principe vindt er geen training plaats op 31 december, maar onderschat het enthousiasme van onze indoortrainer niet.
Dinsdag, locatie: Pergolesilaan
Training 1: 17.30uur-18.30uur
Training 2: 18.45uur- 19.45uur
Training 3: 20.00uur-21.00uur

Er geldt een eigen bijdrage: veteranen betalen € 70,-- en jeugdleden betalen € 35,--. Er zal door het secretariaat een factuur gestuurd worden.
Opgeven voor de indoor kan door te mailen naar Elsa de Winter (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Vermeld daarbij het gewenste trainingsmoment.

APP liveDe eigen App van KRZV 'De Maas' is live in de Apple App Store en Android Play Store!

Deze app is deels openbaar, en deels alleen voor leden. Inloggen gaat met dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord als MijnMaas op de website (en reseveringsmodule voor roei vaartuigen).

Wat vind ik op de app:
* Selectie van Nieuwsberichten
* Kalender met Maas activiteiten
* Reserveren van roei-materiaal
* Foto-impressies
Maar ook:
* Het digitale Maasnieuws
* Snel reserveren van een tafel op de Sociëteit
* Push-berichten met actuele en/of last-minute updates over zelf te bepalen onderwerpen
* ...en er komt nog veel meer!

Wat nu?
1. Pak je telefoon of tablet
2. Ga naar de App Store of Play Store
3. Installeer de app
4. Log in met je Maas-account
5. Stel Pushberichten in

 Download de App 
'KRZV De Maas'
   

Sinds enige tijd worden de aankondigingen voor het Maasnieuws in MijnMaas gepubliceerd, inclusief een link naar een digitale versie, die, na inloggen,  on- en offline te lezen is.

Go to top