Toertochten bij de Maas
Elk jaar maken we een agenda met toertochten waaraan ervaren roeiers kunnen deelnemen. Een aantal tochten organiseren we zelf.
In de toertochten kalender kunt u de tochten van dit jaar vinden.
Veel roei plezier!

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

2019WorldCupPosterMeld je hier aan!
Deze wedstrijd staat of valt bij de hulp van vrijwilligers. Je kan meedoen via een scala aan zogenaamde ‘shifts’. Een shift duurt 6 uur en vult ofwel de ochtend ofwel de middag. Jouw inzet kan ervoor zorgen dat het event van het begin tot het eind op rolletjes zal verlopen!
Via deze link opent een aanmeldformulier waarin een omschrijving te vinden is van elke shift!
Een ultieme kans om van ontzettend dichtbij kennis te maken met de roeisport op internationaal topniveau.
Heb je nog vragen, stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Naast vrijwilligers bij het event zelf, zoekt de Worldcup III organisatie ook naar mensen die komende maand op scholen roeiclinics en voorlichting willen geven aan scholen.
Bijgaand de volgende info:

In juni gaan we langs scholen om leerlingen van groep 7 en 8 roeiclinics te geven tijdens hun gymles. Dit wordt in combinatie met het Hoogheemraadschap gedaan, aangezien zij ook nog uitleg gaan geven over de Eendrachtspolder. De clinics zullen ervoor zorgen dat de kinderen op een interactieve manier in contact komen met de roeisport en enthousiast zullen worden gemaakt om naar de World Rowing Cup III te komen.

De vrijwilligers die hieraan meedoen zullen er één uur aan kwijt zijn (excl. reistijd). Voor hun moeite krijgen zij een gratis kaartje (geldwaarde € 15,00) voor ons evenement. De exacte datum en tijd ontvangen zij nadat ze zich hebben aangemeld, samen met verdere instructies. Er zal met de indeling voor zover het kan rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van de vrijwilliger.

Mocht je hiervoor willen aanmelden, dan graag een mailtje sturen naar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan neemt zij verder contact met je op over de details.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven