SocieteitAanDeMaas2

Toertochten bij de Maas
Elk jaar maken we een agenda met toertochten waaraan ervaren roeiers kunnen deelnemen. Een aantal tochten organiseren we zelf.
In de toertochten kalender kunt u de tochten van dit jaar vinden.
Veel roei plezier!

<< Over Jeugdroeien bij De Maas>>
Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

2020FrieslandDit jaar wordt er weer een roeiweekend georganiseerd. We gaan roeien in de waterrijke en prachtige provincie Friesland.
We vertrekken vanuit Sneek en maken een 2-daagse roeitocht met 2 overnachtingen op een zeilklipper de ‘Beantra’ .
Vrijdagavond, 8 mei schepen we ’s avonds in.

Op zaterdagmorgen vertrekken we vanaf roeivereniging de Geeuw. De 1e roeidag zal een lange roeidag zijn en de 2e dag wat korter omdat dan ook de wherries weer schoongemaakt moeten worden en op de botenwagen.

In totaal beschikken we over 6 wherries, waarvan 3 wherries worden gehuurd van roeivereniging de Geeuw Dit betekent inschrijving voor max 24 pers. Aan boord van de Beantra zijn 12 twee- persoons hutten. De bedden zijn voorzien van onderlakens en kussens met slopen. Slaapzak dus meenemen. Maar ..er kan aanvullend een dekbed en handdoek gehuurd worden voor €16,-! 
Ook is er een kok aan boord, dus er wordt aan boord geborreld en ge-(dineerd)geten!

Nu het volgende wat het kosten plaatje betreft.
Huur 3 wherries 2dgn.
Totaalplaatje boot := 2 overnachtingen + 2x ontbijt + 2x
Lunchpakketten + 1x borrelhapjes +1x avondmaaltijd.
Inbegrepen koffie/thee bij vertrek roeiver. de Geeuw
+ attentie. (excl. huur dekbed en handdoek)
Totaal € 250,- p.p.

Schrijf je nu direct in via deze link

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven