SocieteitAanDeMaas2

2015 Damen Race RoeiRegatta 03Marieke Keijser won op zondag zowel DSA skiff als de DSA dubbeltwee samen met Annick Taselaar. Winst was er voor Charles Mulot in de J18 skiff en bij de J16 skiff was het Charles de Monchy die blik ‘trok’. 
In het DSA veld op zondag werd Annick achter Marieke tweede. Maar meer opmerkelijk was de finale van de dames senioren A dubbeltwee. Met overmacht werd gewonnen, maar liefst 26 seconden verschil met de nummer twee. De nummer twee heeft zich onlangs geplaatst voor het studenten WK van dit jaar. Daarnaast waren Annick en Marieke ook sneller dan de geselecteerde nationale lichte vrouwen dubbeltwee.

2015 Damen Race RoeiRegatta 01Naast het blik van Mulot in het J18 veld werd er op zondag erg goed meegevaren in het nieuwelingen skiff veld. Charles wist derde te worden in de A finale. Zeer nette prestatie van de juniorroeier tegen de tweede- en derdejaars studenten. Op zaterdag roeide Charles de Monchy naar de overwinning. Hoewel er weinig nationale jeugd aanwezig was op de derde Damen RaceRoei Regatta, werd er toch behoorlijk goed geroeid door de Monchy. Annabel Oggel roeide, net als Mulot, ook tegen de studenten. Annabel won zaterdag knap haar voorwedstrijd in de LDB skiff. In de finale roeide ze naar een vierde plek. Naast deze mooie successen heeft Philip Oggel een zeer knappe race gevaren in de skiff, ruim sneller ten opzichte van het NK. 2015 Damen Race RoeiRegatta 02Samen met Charles de Monchy roeide Philip op zondag naar een vierde plek in de finale van het J16 2x veld. Hoewel er in de voorwedstrijden knap gevaren werd en ze toen vlak achter de uiteindelijke winnaar finishten, werd het goede roeien van de voorwedstrijd niet helemaal doorgezet in de finale. Sem en Julian voeren in het J16 2x veld naar een tweede plek in de B finale. Beide heren hebben een enorme stap gemaakt laatste weken en konden nu meevaren in het veld. Hidde startte alleen in de skiff vanwege blessure van Maarten Ruoff. Hidde was niet helemaal tevreden over de race, jammer dat er maar 1 keer gevaren kon worden zodat er niks aangepast kon worden in het weekend. David Janssen werd derde in de skiff en vierde in de 2x samen met Wouter Wisbrun. Wouter werd 5de in de skiff. Machiel werd vierde in de skiff. Zowel Machiel als Wouter varen beide sneller dan op het NK (afstand tot Charles was kleiner). Emma Verhulst werd 5e in M18 skiff op zondag. Alle tijden en uitslagen zijn terug te vinden op time-team.nl.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven