SocieteitAanDeMaas2

2015 Gent 012015 Gent 02Op de international Gent May Regatta wonnen Annick Taselaar en Marieke Keijser het dames dubbeltwee veld en keerde met de gouden blikken van het Open Belgisch Kampioenschap terug naar Rotterdam. In een zeer goede tijd van 7.10 kwam de Maasboot over de finish, maar liefst 25 seconden voor de Gentse twee die daarmee Belgisch Kampioen werd. Groot Brittannië werd derde. Ilse Feenstra werd op zaterdag knap vierde in het open junioren veld (onder 19 jaar).

2015 Gent 03Een dag later won Ilse het zilver in de meisjes 16 skiff. Naast deze twee successen was de Maas met een grote groep vertegenwoordigd in Gent, waarbij er over het algemeen bijzonder goed gepresteerd is. Uitslagen terug te vinden op www.krsg.be/nl-NL/ . Foto's van Gent www.facebook.com/wedstrijdroeien.demaas  .

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven