SocieteitAanDeMaas2

Stap in de boot en sla je slag!

juniorroeien impressie1Vanwege het grote succes van de 1e editie van de kennismakingsperiode Junioren roeien in september 2021, wordt deze herhaald in april/mei 2022. Je leest hieronder meer hoe je leert roeien in 10 weken met veel gezelligheid!

Roeien op de Rotte en plezier op het vlot met jongens en meisjes van jouw leeftijd (vanaf 12 jaar). Dat zijn de twee belangrijkste elementen van de kennismakingsperiode junioren roeien. De volgende editie start in april/mei 2022.

Tijdens de kennismakingsperiode leer je roeien van ervaren instructeurs. Na de training kan je chillen op het vlot, nog even suppen, zwemmen of speel je binnen nog een potje tafelvoetbal of darts. Aansluitend wordt er gezorgd voor een hap eten. De kennismakingsperiode wordt na 10 weken afgesloten met het afroei examen op vrijdag 5 november. Uiteraard maken we daar een mooi feestje van waarbij de ouders ook van harte welkom zijn!

Om mee te doen hoef je geen Maaslid te zijn. Vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes zijn dus ook van harte welkom! Heb je de slag te pakken en wil je na de kennismakingsperiode door? We hebben een mooi vervolgprogramma waarvoor dan wel lidmaatschap nodig is.

In het voorjaar van 2022 volgt op deze site meer informatie over de kosten en het aanmelden. Heb je nu al vragen of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met de Juniorencommissie via juniorencommissie@de-maas.nl.

Programma na de kennismakingsperiode
Na de kennismakingsperiode volgt een aantrekkelijk vervolgprogramma waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. De vrijdagmiddag trainingen (inclusief de avond happen) worden sowieso voortgezet. Wil je je krachten meten met anderen? Dan kan je deelnemen aan de regiocompetitie en train je hiervoor 2x per week in de boot. Wil je gaan voor de top? Hiervoor hebben we professionele coaching en topmateriaal beschikbaar. Om mee te doen op het nationale en internationale roeiniveau is de trainingsintensiteit een stuk hoger. Lees hier hoe oud Maas juniorenroeier Marieke Keijser de top heeft bereikt en heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Lidmaatschap na de kennismakingsperiode
Wil je na de kennismakingsperiode blijven roeien? Lees hier meer over lidmaatschap bij De Maas.

juniorroeien impressie2

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding