SocieteitAanDeMaas2

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Stap in de boot en sla je slag!
juniorroeien impressie1Vanwege het grote succes van de voorgaande edities wordt de kennismakingsperiode Junioren-roeien binnenkort herhaald. De start is op vrijdag 7 april 2023. Je leest hieronder meer, hoe je leert roeien in 10 weken met heel veel gezelligheid en plezier.

Kennismakingsperiode van 10 weken
Roeien op de Rotte en plezier op het vlot met jongens en meisjes van jouw leeftijd (vanaf 12 jaar). Dat zijn de twee belangrijkste elementen van de kennismakingsperiode junioren roeien. De volgende editie start binnenkort in april.
Tijdens de kennismakingsperiode leer je op vrijdagmiddag roeien van ervaren instructeurs. Na de training kan je chillen op het vlot, nog even suppen, zwemmen of speel je binnen nog een potje tafelvoetbal of darts. Aansluitend wordt er gezorgd voor een hap eten. Op woensdagavond is er de mogelijkheid om mee te doen met een conditietraining.
De kennismakingsperiode wordt na deze 10 weken afgesloten met het afroei-examen. We maken daar een mooi feestje van waarbij de ouders, opa’s, oma’s etc. ook van harte welkom zijn!
Om mee te doen aan de kennismakingsperiode hoef je geen Maaslid te zijn. Neem gerust je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes mee, ze zijn van harte welkom.

Er wordt getraind op alle woensdagen en vrijdagen m.u.v. de meivakantie:
Woensdag 16.30 uur outdoortraining
Vrijdag 16.30 uur roeien, daarna vrijdagavondje incl. eten (er wordt gekookt door het jeugdbestuur)
Kosten voor niet-leden 85€
Kosten voor leden: 65€ (10 X avondeten tijdens vrijdagavondje)

Heb je de slag te pakken en wil je na de kennismakingsperiode door? We hebben een mooi vervolgprogramma waarvoor dan wel een lidmaatschap nodig is.

Het aanmelden

Aanmelden doe je via deze link van de website van de Maas.
Heb je misschien vragen of wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met de Juniorencommissie via juniorencommissie@de-maas.nl.

Programma na de kennismakingsperiode
Na de kennismakingsperiode volgt een leuk vervolgprogramma waarbij er verschillende mogelijkheden zijn. De vrijdagmiddag trainingen (inclusief de avond happen) met daaraan gekoppeld de gezellige vrijdagavondjes worden sowieso voortgezet. Wil je je krachten meten met anderen? Dan kan je deelnemen aan de regiocompetitie en train je hiervoor 2x per week in de boot. Wil je gaan voor de top? Bij De Maas kennen we de weg naar die top heel goed: We hebben hiervoor professionele coaching in huis en topmateriaal beschikbaar. Om mee te doen op het nationale en internationale roeiniveau is de trainingsintensiteit natuurlijk een stuk hoger. Lees hier hoe oud Maas juniorenroeier Marieke Keijser de top heeft bereikt en heeft deelgenomen aan de Olympische Spelen in Tokio.

Lidmaatschap na de kennismakingsperiode
Wil je na de kennismakingsperiode blijven roeien? Lees hier meer over lidmaatschap bij De Maas.

juniorroeien impressie2

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding