SocieteitAanDeMaas2

Om het gevoel van ontmoeten en verbinden op de Sociëteit te versterken voor de Maasleden willen we de Sociëteitsavond aan u presenteren. De Sociëteitsavond vindt op elke 1e en 3e woensdagavond vanaf 17:00 uur plaats op de sociëteit en heeft als doel om u te laten ontmoeten & inspireren, eten & drinken. Naast de kaart zal er ook een goede daghap zijn voor slechts 12,50 euro. Uiteraard hopen we alle ploegen, tafels, gezelschappen etc. op 15 januari en daarna op woensdag regelmatig te mogen begroeten. Voor iedereen die alleen komt, er is ook een ‘aanschuiftafel’. Introducées zijn altijd van harte welkom.

Op woensdag zal er vaak iets, georganiseerd worden door een van onze leden.
Zin in een gezellige avond met een vriend of heeft u bijv. een jaarlijks dinertje van uw ploeg? Plan dit dan op woensdagavond! Borrelt u elke maand met heren uit de jaren 70? We zien u graag op woensdag! Onze ambitie is om op elke woensdag een gezellige Sociëteitsavond te hebben, waar aan ronde tafels gegeten wordt in de grote zaal. Er gezellig geborreld wordt in de intieme eetkamer. Bij vragen kunt u een van ons aanspreken: Peter Glavimans, Nes Barkey Wolf, Liselotte Donker, Olga Brommet en Simone van Tongeren

Ontmoeten van leden via een vaste tafel of gezelschap
Op de Sociëteit ontmoeten leden elkaar. Een Tafel of Gezelschap is hier een uitstekend middel toe. Deze bestaan uit heren en dames met eenzelfde interesse of achtergrond, zoals een medische achtergrond, geboorte periode of bijvoorbeeld de energietransitie als gemene deler.

Bestaande en nieuwe tafels
Hiernaast vindt u een overzicht met tafels en gezelschappen (met alleen of bijna alleen Maasleden). Wist u dat er ook nieuwe tafels opgericht worden voor leden met interesse in de energietransitie, medische sector, leden uit de jaren 80 en NK-winnaars? En dat u zich bij tafels aan kunt sluiten en er ook een zelf kunt oprichten? En dat vanaf 2020 nieuwe leden ‘automatisch’ gezamenlijk een ‘nieuwe leden tafel’ vormen?

Hoe gaat het concreet in zijn werk en hoe kom ik bij een tafel?
Wilt u zich graag aansluiten bij een tafel? Of gaat u een open activiteit organiseren? Heeft u zelf een passie die u graag wilt delen met leden en wilt u een tafel opzetten? Laat het ons weten! We kunnen u hier zeker in ondersteunen. Dit kan via de mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of u kunt een van de onderstaande personen bellen.

Bij het oprichten van een tafel horen we graag van u:
- Onderwerp/gemeenschappelijke deler van de tafel
- Frequentie van bij elkaar komen en andere specificaties

Nes Barkey Wolf
Simone van Tongeren
Olga Brommet
Peter Glavimans

Tafels

SocieteitAanDeMaas

contactgegevens
Veerdam 1
3016 DD Rotterdam
telefoon: +31 10 4124922

De Sociëteit is (afgezien van bijzondere evenementen) geopend op maandag t/m donderdag van 09.30 tot 22.30 uur en op vrijdag van 09.00 tot 15.00 uur.