SocieteitAanDeMaas2

Roeiers behoren in Nederland al vanaf hun 27e jaar tot de Veteranen divisie. De Maas heeft dan ook een grote groep Veteranenroeiers, van verschillend roeiniveau. Vanuit de roeiopleiding ontstaan roeiploegen, maar ook uit de ‘horizontale invliegers’, meestal oud wedstrijdroeiers, ontstaan roeiploegen. Deze ploegen blijven vaak in min of meer gelijke samenstelling jaren op het water. Van tochten op zondagochtend over de Rotte met koffiepauze tot het starten van nationale en internationale wedstrijden met bijbehorend trainingsschema, alle varianten zijn te zien. De Veteranen roeiers zijn zeer actief en betrokken bij veel van wat de Vereeniging bindt.

maaslogo 100x71De lente was afgelopen zondag (31/5) helaas ver te zoeken, maar toch waren de Maasveteranen goed vertegenwoordigd tijdens de Spaarne Lenterace. Er werd hard geroeid en ook gewonnen, ‘geblikt’. De dames van de Wicherts ploeg wonnen hun DVD4* veld en de heren van de ploeg Vd Brink wonnen zelfs het gehele HV8+ veld en versloegen daarmee de gemiddeld jongere rivalen van De Hoop. Mooie prestaties!

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen of er nog roeiboten of ergometers beschikbaar zijn op de Rottelokatie. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd met de inloggevens van MijnMaas
Handleiding

Ga naar boven