thumb maaslogo414x414Ook dit jaar wordt er weer traditiegetrouw gezeild op een aantal donderdagavonden. Elk Maaslid van achttien jaar of ouder is op deze avonden van harte welkom, ongeacht of u uitstekend kunt zeilen of nog nooit op een zeilboot heeft gezeten. Voorgaande jaren hebben geleerd dat veel leden de donderdagavond zien als een avondje waarbij ze zich heerlijk kunnen ontspannen en puur voor de gezelligheid komen. Anderen hebben bemerkt dat hun angst voor het zeilen werd weggenomen. Wat is er mooier om deze ervaringen na het zeilen, onder het genot van een glaasje wijn en een maaltijd met elkaar uit te wisselen?
Nieuw dit jaar is het feit dat u kunt opgaan voor een “diploma”. Eén van de laatste avonden kunt u dan afzeilen, onder begeleiding van een gecertificeerde instructeur. Deze bepaalt of u goed genoeg kunt zeilen om zelfstandig een Valk van De Maas te mogen gebruiken.

De avonden dat er wordt gevaren, zijn: 11, 18 mei – 1, 8, 15 en 22 en juni – 24 en 31 augustus – 7 en 14 september. De kosten voor deze tien avonden bedragen € 100,00, ongeacht of u alle avonden komt. Als u na het zeilen wilt deelnemen aan de maaltijd, kunt u de kosten hiervan ’s avonds contant afrekenen bij de havenmeester.

Inschrijven kunt u via de website

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met John de Waal, havenmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur) of telefonisch op nummer 06 - 19 96 85 93

Ga naar boven