SocieteitAanDeMaas2

Kaartje MBG 2019Aanmelden button Zoals aangekondigd in de kersteditie van Maasnieuws gaat Maas Buiten Gaats 2019 naar Normandië! De avontuurlijke zeilroute zal waarschijnlijk gaan vanuit de oudste Franse badplaats Dieppe via Fécamp, bakermat van de elixer Benedictine en tevens de belangrijkste kabeljauwhaven van Frankrijk, en het prachtige oude pitorreske haventje van Honfleur naar Caen, de hoofdstad van de voormalige regio Basse - Normandie en van de prefectuur van het Franse Calvados.
2018MBG022018MBG03Varen langs onze “eigen” krijtrotsen – na de Brexit – in kleine etappes om in de havens meer te zien dan steiger en toiletgebouw. Over route en walprogramma vertellen we u binnenkort graag meer via de website. U bent ter voorbereiding van MBG 2019 ook van harte uitgenodigd op de Sociëteit voor het schependiner op 5 april en de navigatie avond op 22 mei.
Bij vragen of opmerkingen kunt u het MBG2019 Comité bereiken via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Contact: Steven van ’t Hof (teamleider en havens) of Carolina Barría Marmolejo (walprogramma)
Aanmelding voor deelname doet u hier!

Ga naar boven