Classic Young Masters

donderdag 29 februari 2024

 
Tijd
19:30 tot 23:00 uur
Inschrijfperiode
donderdag 11 januari 2024 t/m woensdag 28 februari 2024
Locatie
Sociëteit, Veerdam 1 te Rotterdam
 

classic-young-masters

Maak van uw extra dag een muzikale beleving!

In 2024 hebben we allemaal een dag extra te besteden, namelijk op 29 februari. Classic Young Masters nodigt u en uw relaties uit om de extra ruimte in uw agenda verrassend in te vullen. In stijl met de vele schrikkeldag tradities beloven onze talenten u een ongewone avond.

Op het programma staan culinaire verleidingen, een gedurfde benadering van klassieke muziek en de kans om kennis te maken met veelbelovende musici. Een kijkje in de keuken, een ander zelfbeeld en een blik op de toekomst van klassieke muziek. Zo’n uitdaging is niet voor iedereen weggelegd. Classic Young Masters biedt u graag deze exclusieve kans.


Programma
19.30 - 20.00 uur: Ontvangst
20.00 - 21.30 uur: 
Concert, als een snelle tijdreis door enkele eeuwen muziek, uitgevoerd door jonge musici met een glansrijke toekomst. Door uw enthousiasme en steun zullen deze talenten de komende schrikkeldagen en veel vaker schitteren op internationale podia.
21.30 - 23.00 uur: 
Samen het glas heffen op een avond vol ontdekking en talent! Vanzelfsprekend wordt de borrel muzikaal omlijst met verrassende cross-overs tussen klassieke en eigentijdse muziek.

Voor dit geweldige concert kunt u zich inschrijven via de Maas app en/of website.

Let op! 1 introduce per gezelschap mogelijk!

Diner betreft een hoofdgerecht € 21,- per persoon.

Betaling van het diner zal plaatsvinden op de avond zelf in het restaurant.

 

We zien u graag op donderdag 29 februari a.s. 

 

 

 

Inschrijven