Reserveren & Faciliteiten

Reserveren en introductie voor bezoek aan Sociëteit

  • Voor lunch of diner is het zeer aan te bevelen te reserveren, telefoon (010) 412 4922 of op negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl.
  • Het is leden uiteraard toegestaan hun gasten introduceren voor een bezoek aan de Sociëteit. Ook voor introducés geldt de eerder vermelde dresscode.

Faciliteiten op Sociëteit

  • Het is mogelijk om uw verjaardag, jubileum, huldiging of feest te organiseren op de Vereeniging. U kunt contact opnemen met de afdeling Reserveringen & Clubactiviteiten telefoon (010) 412 4922 of negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl, voor informatie over kosten en mogelijkheden. Uiteraard kunnen ook met haar alle inhoudelijke zaken worden doorgenomen en zal op basis van deze afspraken een offerte worden gemaakt. Eventuele aanvullingen en/of wijzigingen tijdens het evenement zullen op de eindfactuur worden verwerkt.

  • Voor niet-leden zijn er beperkte mogelijkheden om evenementen te organiseren. Informatie over de mogelijkheden op de Sociëteit kunt u krijgen – telefoon (010) 412 4922 of negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl.

  • Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca van toepassing. Deze zijn bij ons ter inzage en worden op verzoek onverwijld kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt. Download de UVH via: https://www.khn.nl/stream/uniforme-voorwaarden-horeca-nederlands.pdf

societeitaandemaas

Veerdam 1
3016 DD Rotterdam
 +31 10 4124922
negnirevreser.[antispam].@societeitaandemaas.nl
 www.societeitaandemaas.nl 

Openingstijden

De Sociëteit is (afgezien van bijzondere evenementen) geopend op dinsdag tot en met donderdag van 11:30 tot 22:30. Op maandag en vrijdag zijn we geopend van 11:30 t/m 16:00. In het weekend zijn wij gesloten. 

Afwijkende openingstijden

JUL
29-18
Zomersluiting 2024 (Sociëteit gesloten)

Sociëteit (opening) | 29 jul - 18 aug | Sociëteit