Dit stoplicht geeft aan of er een vaarverbod is. Staat het op rood, dan mag er niet geroeid worden! Lees meer

Inschrijven Roeiwedstrijden

In augustus 2023 hebben we het inschrijfproces voor roeiwedstrijden aangepast. Het nieuwe proces lijkt heel erg op het oude, maar start bij de wedstrijd (activiteit) in de kalender op de site. Hier kan -na inloggen- rechtstreeks worden ingeschreven, waarbij alle bekende gegevens over de inschrijver al zijn ingevuld.

inschrijven-roeiwedstrijden-app01Inschrijven

Door het roeibestuur zijn wedstrijden geselecteerd uit de KNRB agenda, en die worden in de Maas-kalender gepubliceerd, zoals aan de rechterzijde van de pagina is te zien. In de App ga je naar Kalender > Roeien Ov. De wedstrijden worden getoond, zolang de inschrijving open staat (bij De Maas).

Selecteer de betreffende wedstrijd, kies voor Inschrijven, log in en vul de extra velden in. Na inschrijven ontvang je een bevestiging.

Inschrijving wijzigen of uitschrijven

Als je onverhoopt verhinderd bent, of je wilt de inschrijving wijzigen -bv als er andere roeier(s) in de ploeg komen- dan kan de inschrijving na inloggen worden geannuleerd via de site, menu Leden>Mijn activiteiten (of deze link). In geval van een wijziging dient eerst te worden geannuleerd, en daarna een nieuwe inschrijving te worden gedaan.

Vervolg

Het secretariaat van De Maas zal de inschrijving of annulering bij de Koninklijke Nederlandse Roei Bond verzorgen in de laatste inschrijvingsweek voor de wedstrijd. Je krijgt een bevestiging per e-mail wanneer dit is gelukt.
Wij vragen je om zelf voor de datum van de loting je inschrijving nog extra te controleren (https://roeievenementen.knrb.nl). De Maas zal ook voor het botenvervoer voor wedstrijden binnen Nederland zorgen. Over het opladen van de boten ontvang je in de week voor de wedstrijd de informatie.

Wedstrijdlicentie

Om mee te kunnen doen aan wedstrijden die op de KNRB-kalender staan moet iedere deelnemer, inclusief de stuurman/vrouw, in het bezit van een wedstrijdlicentie. Als jij of een van je ploeggenoten voor het eerst meedoet aan een wedstrijd (niet de RRC) kunt je een wedstrijdlicentie aanvragen op: https://mijn.roeien.nl/

Materiaal

Bij de inschrijving kan je je voorkeur voor een boot aangeven. De definitieve toewijzing vindt plaats via de Materiaalcommissaris.

Kosten

De kosten voor de inschrijving bij de KNRB en de kosten van het vervoer zullen door De Maas worden voldaan en later in het jaar aan jou worden doorberekend. Je ontvangt hiervoor een gespecificeerde factuur en wij vragen je (indien van toepassing) om de kosten binnen je ploeg onderling te verrekenen.

Afschrijfboek

Kijk zonder in te loggen in het afschrijfboek of er nog roeimateriaal beschikbaar is op de Rotteloods, WAB of Plantage. Om te zien wie de boot heeft afgeschreven, of zelf een boot af te schrijven, moet worden ingelogd.

Roei Opleidingen

Hieronder een overzicht van de lopende roei-opleidingen*.
*) Als er géén activiteiten gevonden worden, dan staan er momenteel geen opleidingen open voor inschrijving.