Beachsprints

Foto's (c) Ellen de Monchy

Ook dit jaar organiseert de Rotterdam Coastal Races Commissie, een samenwerking tussen A.R.S.R. Skadi en K.R.Z.V. de Maas weer een tweetal spectaculaire Coastal races op het strand van Hoek van Holland.

Op 15 juni een de Rotterdam Coastal Races in Endurance format en op 31 augustus de eerste Internationale Rotterdam Beachsprints.

INTERNATIONAL ROTTERDAM BEACHSPRINTS 2024

30 & 31 augustus 2024

Na het succes van vorig jaar zal de tweede editie van de International Rotterdam Beachsprint op 30 en 31 augustus 2024 gehouden worden op het strand van Hoek van Holland. Dit evenement wordt georganiseerd door de KRZV de Maas in samenwerking met ARSR Skadi en heeft de ambitie om een internationale referentie te worden op de kalender van de internationale Beach Sprint Races richting de olympische spelen van 2028 in Los Angeles.

De race staat open voor nationale en internationale clubatleten, evenals nationale teams, en zal worden uitgevoerd volgens de standaarden van World Rowing.

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Team NL heeft toegezgd vertegenwoordigd te zijn met onze topatleten, waaronder enkele Olympiërs die hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen van Parijs

Meer informatie en vragen via:
ofni.[antispam].@rotterdambeachsprints.nl
www.rotterdambeachsprints.nl

Locatie

Sportstrand Hoek van Holland / Hoekse Watersportvereniging
Adres: Rechtestraat 30
3151 HN Hoek van Holland